产品
product展厅/product全产业链采购//
product中国制造四分之一圈双作用单作用齿轮齿轮式气动执行机构
Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6
Image 1
Preview
基本信息产品详情证书

基本信息

型号HPA系列
作用式双人/单人
材料
定制定制
结构齿条和小齿轮
安装ISO5211、戴恩3337、那慕尔标准
认证Atex,Sil,CE,IP 67
阀门兼容性蝶形阀门、球形阀门
供应介质干燥压缩空气、惰性气体
选项单或双代理延长旅行站
致动器安装配件手动操作员、限制开关箱、定位器
压铸件铝端盖Powder Polyester Paint, PTFE or Nickel Plated.
模型大小Hpa 32 da/Sr ~ Hpa 400
提供服务ODM、OEM服务
颜色其他颜色也可用
运输包装泡沫+纸箱+木箱
商标听从
起源中国
产能每月50000

产品详情

Product Description
detail
Preview
Hearken rack and pinion style actuators which have even torque output through the entire 90° rotation of the stroke.
Specifications
Materials
Body:
Extruded aluminum alloy
End Caps:
Powder coated die-cast aluminum
Pinion:
304 stainless steel
Pistons:
Die-cast aluminum
Springs:
High alloy spring steel
Direct Mount Connections
ISO 5211
Female drive shaft connection
Standard Specification
Output Torque Of Double Acting Pneumatic Actuators:
Air Consumption And weight Table Of DA/SR Pneumatic Actuators
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
1.Question:What is your main products?
Answer:Our main products are Pneumatic Actuators, Electric Actuators, Actuated Valves And Valve actuators Accessories..
2. Question:Are you a trader or manufacturer ?
Answer:
We are the pneumatic actuators and electric actuators manufacturer , we have ability to do the customization products with experienced team, And we have own factory and production line.
3. Question:How do your make the quality guarantee for actuators?
Answer:We have our own quality control system for incoming and outgoing of the materials, every product will be under controlled and tested before delivery to our customer , and we also provide 18 months guarantee ,beside we provide technical supporting .
4.Question:When can I receive the Price of valve actuators ?
Answer:We will give the Quotation Within 24 hours after we get your inquiry .Or Your can call or message us if it's quite urgently.
5. Question:How to order our pneumatic actuators and electric actuators ?
Answer:Please send us your inquiry by Email, whatsapp, wechat etc. we need to know the following informations before giving the formal Quotation.
1) Product information in details, Quantity, Other requirements
2) Delivery time required
6. Question:How can I get a sample to check your quality?
Answer:Contact with our sales expert to arrange the sample delivery. Please send us the details of the sample before placing the order.
7. Question:Shall we pay the sample cost and transportation cost ?
Answer:We will provide the sample by free of charge. Your will bear the freight cost.
8. Question:How long to prepare the sample ?
Answer:Most of our products are under regular production and some of them we keep in stocks.
9. Question:How to delivery the sample to our place?
Answer:Your can provide your forwarders contacts if any, or we will arrange it for you.
10. Question:What about the delivery date if we place the formal order ?
Answer:Usually it takes 15~20days on the production .We know that on-time delivery is very crucial to our customers to meet dead-lines.
We monitor and expedite our supply chain to ensure that we delivery our products to our customers on-time all the time.
detail
Preview

证书

标题:Explosion Proof Certificate of Limit Switchboxes
prev
1/7
next
img
Preview
联系我们
发送邮件到:support@bincial.com
中国制造四分之一圈双作用单作用齿轮齿轮式气动执行机构
¥79.64 ~ ¥1448
智能设备产业链 · 执行器 · 气动元件
型号HPA系列
运输包装泡沫+纸箱+木箱
产地中国
avatar icon宁波 avatar icon已认证
50人以下 批发/零售/新零售
产品
缤商APP用户后台
关于我们
公司简介加入我们
用户协议
隐私政策
联系我们
合作:135-8566-0971
客服:021-61673695
邮箱:support@bincial.com
地址:上海市浦东新区御桥路1220弄3号
DownloadAPP
视频号
WeChat
公众号
抖音
快手
Copyright© 上海播知科技有限公司 沪ICP备2023012989号-4