Product
productExhibition/productExhibition Navigation//
productMade in China Quarter-Turn Double Acting Single Acting Rack and Pinion Pneumatic Actuator
Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6
Image 1
Preview
Basic Info.Product DescriptionCertifications

Basic Info.

Model NO.HPA Series
Acting TypeDouble Acting/Single Acting
MaterialAluminum
CustomizedCustomized
StructureRack and Pinion
MountingISO5211, DIN3337, Namur Standards
CertificationsAtex, Sil, CE, IP67
Valve CompatibilityButterfly Valves, Ball Valves
Supply MediaDry Compressed Air, Inert Gas
OptionsSingle or Double Acting Extended Travel Stops
Actuator Mounting AccessoriesManual Operator, Limit Switchbox, Positioner
Die Cast Aluminum End CapsPowder Polyester Paint, PTFE or Nickel Plated.
Model SizeHpa32da/Sr ~Hpa400
Sevice ProvideODM and OEM services
ColorOther Colors Are Avaliable
Transport PackageFoam+Carton Box+Wooden Case
TrademarkHearken
OriginChina
Production Capacity50000 Per Month

Product Description

Product Description
detail
Preview
Hearken rack and pinion style actuators which have even torque output through the entire 90° rotation of the stroke.
Specifications
Materials
Body:
Extruded aluminum alloy
End Caps:
Powder coated die-cast aluminum
Pinion:
304 stainless steel
Pistons:
Die-cast aluminum
Springs:
High alloy spring steel
Direct Mount Connections
ISO 5211
Female drive shaft connection
Standard Specification
Output Torque Of Double Acting Pneumatic Actuators:
Air Consumption And weight Table Of DA/SR Pneumatic Actuators
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
detail
Preview
1.Question:What is your main products?
Answer:Our main products are Pneumatic Actuators, Electric Actuators, Actuated Valves And Valve actuators Accessories..
2. Question:Are you a trader or manufacturer ?
Answer:
We are the pneumatic actuators and electric actuators manufacturer , we have ability to do the customization products with experienced team, And we have own factory and production line.
3. Question:How do your make the quality guarantee for actuators?
Answer:We have our own quality control system for incoming and outgoing of the materials, every product will be under controlled and tested before delivery to our customer , and we also provide 18 months guarantee ,beside we provide technical supporting .
4.Question:When can I receive the Price of valve actuators ?
Answer:We will give the Quotation Within 24 hours after we get your inquiry .Or Your can call or message us if it's quite urgently.
5. Question:How to order our pneumatic actuators and electric actuators ?
Answer:Please send us your inquiry by Email, whatsapp, wechat etc. we need to know the following informations before giving the formal Quotation.
1) Product information in details, Quantity, Other requirements
2) Delivery time required
6. Question:How can I get a sample to check your quality?
Answer:Contact with our sales expert to arrange the sample delivery. Please send us the details of the sample before placing the order.
7. Question:Shall we pay the sample cost and transportation cost ?
Answer:We will provide the sample by free of charge. Your will bear the freight cost.
8. Question:How long to prepare the sample ?
Answer:Most of our products are under regular production and some of them we keep in stocks.
9. Question:How to delivery the sample to our place?
Answer:Your can provide your forwarders contacts if any, or we will arrange it for you.
10. Question:What about the delivery date if we place the formal order ?
Answer:Usually it takes 15~20days on the production .We know that on-time delivery is very crucial to our customers to meet dead-lines.
We monitor and expedite our supply chain to ensure that we delivery our products to our customers on-time all the time.
detail
Preview

Certifications

Name:Explosion Proof Certificate of Limit Switchboxes
prev
1/7
next
img
Preview
Contact Us
Send an E-mail to:support@bincial.com
Made in China Quarter-Turn Double Acting Single Acting Rack and Pinion Pneumatic Actuator
$11 ~ $199.45
Smart Device Industry Chain · Effector · Pneumatic Components
Model NO.:HPA Series
Transport Package:Foam+Carton Box+Wooden Case
Origin:China
avatar iconNingbo avatar iconAuthenticated
Less than 50 EmployeesWholesale/Retail/New Retail
Products
Bincial APPUser Dashboard
About Us
COMPANY PROFILEJoin us
User Agreement
Privacy Policy
CONTACT US
Collab:135-8566-0971
Support:021-61673695
Link:support@bincial.com
Addr.:Lane 1220, Yuqiao Road, Pudong New Area, Shanghai
DownloadAPP
Channels
WeChat
WeChat
Douyin
Kuaishou
Copyright© Shanghai Bozhi Technology Co., Ltd. Shanghai ICP No. 2023012989-4